Salbă de medalii la Naționalele de sală

Etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism în sală a continuat la București. În ziua a doua de competiție, atleții legitimați la secția de specialitate a CS Rapid București, s-au remarcat cu mai multe prezențe pe podium.

La săritura cu prăjina masculin, Valentin Stanciu, cu 4,80 metri, a cucerit medalia de argint, în timp ce Bogdan Popa, cu o ștachetă de 4,70 metri, și-a adjudecat medalia de bronz. La săritura în lungime, Ionela Luca a obținut bronzul, cu 6,09 metri.

La proba de 60 metri garduri, Elena Viscun, la categoria tineret, a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, cu un timp de 8,58 secunde. La proba similară masculină, la seniori, Cosmin Dumitrache, cu timpul de 7,96 secunde, a devenit campion național.

Adrian Vasile, la săritura în lungime, a devenit campion național cu 7,70 metri. Un alt titlu a fost cucerit, pentru culorile alb-vișinii, de Georgiana Muscalu, la săritura în înălțime, cu 1,78 metri.

CS Rapid București a fost, la această competiție, printre cele mai performante cluburi afiliate la Federația Română de Atletism. Atleții feroviari au cucerit, la nivel de seniori, un total de 11 medalii, din care 4 de aur, 3 de argint și patru de bronz. La tineret, în cele două zile de concurs, s-au adunat patru medalii, din care una de argint și trei de bronz.

Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru aceste succese ale unei secții de tradiție în cadrul CS Rapid București.

Lasa un comentariu