Poloiștii juniori au debutat în turneul de la Floreasca

Echipa de juniori 2 CS Rapid București a debutat astăzi, în turneul semifinal, grupa sud, a Campionatului Național de polo pe apă, rezervat acestei categorii de vârstă. Băieții antrenați de Răzvan Mustață au pierdut primul meci, cu CSS 1 București, cu scorul de 15-1.

În a doua partidă, formația noastră a cedat cu 18-2 în partida cu Dinamo. Nu dorim să le găsim scuze, dar trebuie spus că echipa a fost lipsită de aportul a trei titulari, bolnavi sau accidentați, iar după primul meci ne-am ales și cu un suspendat. În plus, poloiștii rapidiști sunt cu un an sau doi mai mici decât vârsta admisă la această competiție.

Ne-am remarcat prin faptul că la meci a fost prezentă și conducerea CS Rapid București, lucru care nu s-a întâmplat, în cazul celorlalte combatante. Echipa noastră va avea 7 meciuri în 4 zile, un adevărat maraton, iar primele trei clasate vor accede la turneul final. Partidele se desfășoară, conform programului deja anunțat, la Bazinul ”Tolea Grințescu” (fost Floreasca) din București.

În clasament nu va puncta Delfin Chișinău, din Republica Moldova, însă punctele acumulate contra echipei respective se contabilizează în clasament.

Mult succes mai departe tinerilor giuleșteni!