Amical cu CSM II, chiar dacă FRH n-a vrut

Recent, echipa de handbal CS Rapid USL Metrou București a primit, cu stupefacție, informația conform căreia, din cauza unei decizii a Federației Române de Handbal, partida inițial programată astăzi, cu CSM II București, s-a amânat pentru 25 aprilie.

Fără a ni se comunica vreun motiv pentru care acest meci nu s-a putut juca la data la care era anunțat, ni s-a băgat pe gât un program foarte aglomerat, în care meciurile nu respectă nici un plan de performanță și, în consecință, limitează chiar performanța sportivelor implicate.

Fără a încerca să ne depășim competențele, ne limităm doar la a dezavua aceste practici din ce în ce mai dese ale Federației Române de Handbal, for care încearcă, prin tot felul de mijloace și tertipuri, să denatureze aspectul unor competiții.

În pofida acestui fapt, dar și pentru a sancționa iarăși comportamentul abuziv al FRH, CS Rapid USL Metrou București și CSM II București susțin, chiar la această oră, o partidă de pregătire, deoarece antrenorii echipelor aveau nevoie acum, de acest joc, nu când s-au gândit cei de la birouri.

Dacă se acceptă mesajul nostru, le-am spune celor de la Federația Română de Handbal că o federație sportivă națională este puternică atunci când are afiliate cluburi puternice. Așadar, FRH trebuie să se bucure că are cluburi puternice, nu să încerce să limiteze inițiativele și dezvoltarea unor cluburi care au ce spune și doresc să facă performanță.

Mulțumim!