Ana-Maria Pârvu campioană națională

la Tg. Mureș, în acest week-end, au avut loc Campionatele Naționale de lupte pentru cadeți. La feminin, categoria de greutate 49 de kilograme, Ana-Maria Pârvu, antrenată de către Cornel Zaharia, a cucerit titlul național.

La lupte greco-romane Rapidul nu a avut reprezentare la această competiție, în timp ce ambele loturi ale noastre se pregătesc acum de plecarea la Campionatele Naționale de seniori, etapă de calificare programată la Timișoara.

Rămânem în familia sporturilor de luptă, dar trecem pe tatami, deoarece în ziua a doua a Campionatelor Naționale de judo pentru seniori, la Cluj-Napoca, a concurat rapidista Ana-Maria Huțanu, la Open. Sportiva noastră a ajuns în recalificări, fiind învinsă în finala mică. Ea a ocupat locul 5.

Terminăm această cronică alb-vișinie cu baschet, deoarece echipa noastră masculină s-a impus pe teren propriu în fața celor de la ACS Tg. Jiu, cu scorul de 67-49. Cătălin Vlaicu a realizat un double-double, cu 21 de puncte și 18 recuperări. Printre coșgeteri s-au numărat, de asemenea, Andrei Zarojanu 17 puncte, respectiv Bogdan Sandu, 13 puncte.

Hai Rapid!