Apel către suporteri

Urmare a comportamentului suporterilor de la AFC Rapid București, care au incendiat gazonul Stadionului ”Valentin Stănescu – Giulești” la finele unui meci din ligile inferioare, conducerea CS rapid București face un apel către suporterii echipelor AFC Rapid București și Mișcarea CFR București.

Îi rugăm pe toți cei care vin pe stadionul giuleștean să își manifeste elanul cu ponderație, deoarece distrugerea bunurilor materiale aflate în patrimoniul CS Rapid București este o faptă care intră sub incidența legii. Pe de altă parte, costurile necesare reparațiilor, cifrate la zeci de mii de euro, cad în sarcina echipelor care închiriază stadionul, conform contractelor comerciale semnate de grupările fotbalistice amintite și CS Rapid București.

Nu în ultimul rând, aceste distrugeri vor strica sărbătoarea CS Rapid București, programată pe 25 iunie, când pe Stadionul ”Valentin Stănescu – Giulești” vor evolua mari glorii ale fotbalului românesc.

Concluzionând, atunci când aprindeți torțe sau aveți în gând să vă manifestați în tribune, luați în calcul cele de mai sus.

Vă mulțumim!