Apel umanitar!Rapidista Adelina Gavrilă-Oancea are nevoie de sânge

O componentă a familiei rapidiste, fosta atletă Adelina Gavrilă-Oancea, are nevoie de sprijinul nostru. În vârstă de 39 de ani, Adelina urmează să devină mamă în data de 2 august. În timpul sarcinii, au apărut unele complicații extrem de rare, placenta întinzându-se în corpul ei și acoperindu-i organele interne.

După naștere, medicii vor efectua o intervenție foarte complicată, în vederea curățării organelor interne. Conform specialiștilor, o astfel de operație este foarte riscantă, consecința imediată fiind sângerări masive.

Adelina Gavrilă-Oancea are, așadar, nevoie de sânge. În acest context, suporterii rapidiști care îndeplinesc condițiile de a fi donatori, sunt invitați să o ajute pe sportiva aflată într-un moment critic. Șansele estimate într-un astfel de caz nu depășesc 20%, dar și pentru acestea este nevoie de sânge uman, care poate veni doar de la oameni cu suflet.

Adelina Gavrilă-Oancea a practicat triplusalt. Este campioană europeană de junioare și medaliată cu bronz la mondialele de juniori și tineret. De asemenea este medaliată cu bronz la Universiada din 1999 și participantă cu o clasare pe locul 15 la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004 și locul 19 la JO de la Beijing în 2008.

Haideți să o ajutăm pe sportiva care s-a dedicat culorilor alb-vișinii!