Argint pentru Bianca Iorga

La Cacak, în Serbia, a avut loc o competiție internațională puternică, dedicată practicanților de karate, ”Golden Belt”. Delegația rapidistă și-a încununat eforturile cu o medalie de argint cucerită de Bianca Iorga, în limitele categoriei de greutate 53 de kilograme.

Bianca a avut 4 meciuri: Kohlhoffer katalin (Ungaria) 4-0; Stivic Ema (Croatia) 4-3;Negovanovic Brankica (Serbia) 1-0; Aleksandra Ilankovic (Serbia) 1-9. Aleksandra este campioana europeana si locul I in clasamentul mondial de junioarelor la -53kg. Desi scorul nu o arata Bianca s-a batut bine in finala, si-a asumat multe riscuri care au costat-o.
Din pacate nu s-au facut recalificari decat la seniori, din acest motiv Mihai Mihalache care a pierdut in fata campionului sarb ,Mihajlo Markovic, la decizia subiectiva a arbitrilor si nu a mai avut sansa de a continua.
Birdes Bogdan a pierdut in turul 2, tot la decizia arbitrilor. Marin Dumitru, la categoria de greutate +84 d ekilograme, s-a clasat pe locul al cincilea.
Aceasta competitie a reprezentat pentru pentru sportivii Mihalache Mihai si Iorga Bianca, o verificare inaintea de “Karate1 Youth League” care se va desfasura peste 2 saptamani in Cipru.
Felicitări!