Așa am petrecut promovarea

În această după-amiază, în foaierul Sălii Polivalente ”Rapid” peste 50 de suporteri au petrecut, alături de componentele echipei feminine de handbal CS Rapid USL Metrou București, bucuria promovării în prima ligă.

Căpitanul echipei, Alina Dobrin, a rostit un discurs emoționant, prin care le-a mulțumit tuturor pentru susținerea acordată, la bine și la rău.

Apoi a luat cuvântul antrenorul Vasile Mărgulescu, care a spus că ”suporterii au purtat echipa spre victorii și că această galerie este unică”. De asemenea, președintele Uniunii Sindicatul Liber Metrou, Ion Rădoi, a mulțumit galeriei și a dat asigurări că sprijinul pentru echipă va continua și pe prima scenă.

Suporterii au fost emoționați și au apelat la un repertoriu vast de scandări și cântece, făcându-le pe componentele echipei să lăcrimeze.

Echipa CS Rapid USL Metrou București a reușit promovarea în Liga Națională de handbal feminin, având un suport moral deosebit, din partea suporterilor care au populat meci de meci tribunele, acasă și în deplasare.