În atenția suporterilor care merg la Galați

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București va susține, miercuri 28 februarie, cu începere de la ora 17.00, o partidă cu caracter decisiv pentru evitarea retrogradării din Liga Națională. Fetele noastre se vor deplasa la Galați, pentru jocul contra localnicei CSU Danubius.

Pentru suporterii care doresc să efectueze această deplasare, menționăm că, pe adresa CS Rapid București a sosit o solicitare din partea organizatorilor, prin care aceștia solicită legitimarea tuturor celor 50 de rapidiști care vor avea acces în sală. De asemenea, cei care vor merge la Galați este obligatoriu să aibă asupra lor cartea de identitate, conform instrucțiunilor primite de la Jandarmeria Galați.

Solicitările de mai sus sunt conforme cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violențelor cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare.

În acest sens, CS Rapid București va trebui să înainteze către CSU Danubius Galați și Jandarmeria Galați, cel târziu luni 26 februarie ora 16.00, un tabel cu numele și datele de identificare ale suporterilor rapidiști care vor însoți echipa. Vă rugăm să centralizați aceste date și să le aduceți la sediul CS Rapid București, respectând termenul anunțat, pentru îndeplinirea prevederilor legale, implicit pentru facilitarea accesului dumneavoastră în tribune, la meciul CSU Danubius Galați – CS Rapid USL Metrou București.

În fotografie atașăm cererea sosită pe adresa clubului nostru.

Vă mulțumim pentru înțelegere!