Atleții rapidiști la Cupa Începătorului

Asociația Municipală de Atletism București a organizat, în acest week-end, Cupa Începătorului la atletism. La această competiție, unde au fost prezenți sute de copii din toată țara, au participat și atleți legitimați la secția de specialitate a CS Rapid București.

Competiția a avut loc la Sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu” din București. Ștafeta noastră masculină de 4X100 de metri a confirmat titlul național obținut în vară și a cucerit medalia de aur și la acest concurs, în componența C. Guțu, Iulian Guțu, Matei Mihăilescu și Adrian Dohotariu.

Alte locuri pe podium, pentru delegația feroviară, au fost obținute de  Iulian Guțu la săritura în lungime, Matei Mihăilescu la 600 metri plat, ambii locuri secunde, respectiv Ioana Neagu Budoiu, locul 3 la 60 de metri garduri. Toate performanțele înregistrate de sportivii medaliați înseamnă și recorduri personale pentru ei.

Lotul condus de Octavia Gena Brosser a înregistrat un palmares total, la Cupa Începătorului, cifrat la 4 medalii, din care una de aur, două de argint și una de bronz.

Felicitări!15224569_1219870811433138_1017410730_o