Baschet și polo astăzi pentru rapidiști

Echipa masculină de polo a CS Rapid București a cedat în cel de-al doilea meci susținut la Arad, în fața celor de la AMEFA, în ultimul joc al sezonului regulat al Superligii Naționale. Formația noastră, fără doi jucători suspendați, în urma duelului de ieri, a cedat cu scorul de 11-9. Antrenorul Silviu Ceobanu a ținut însă să remarce dăruirea, spiritul de luptă și dorința de a învinge a poloiștilor rapidiști.

Rapid a terminat pe locul 6 în clasament și va juca în play-out-ul competiției, în compania celor de la Crișul Oradea. Seria pentru turneul de consolare al locurilor 5-8 se va disputa după sistemul cel mai bun din 3 jocuri. Prima partidă va avea loc la finele săptămânii viitoare, la Oradea, după care vor urma, în funcție de context, una sau două dispute la București.

Echipa feminină de polo CS Rapid București a cedat astăzi la Oradea, în cadrul celui de-al doilea turneu al Campionatului Național de senioare, împotriva Stelei, cu scorul de 15-4.

Echipa feminină de baschet U18 Rapid a pierdut pe teren propriu, într-un meci din turneul semifinal al Campionatului Național, partida cu LPS Alba Iulia, cu scorul de 59-55. Fetele noastre rămân însă, printre favoritele la calificarea în turneul final al competiției de junioare mari.