Baschetbalistele s-au impus la Alexandria

Echipa feminină de baschet Rapid București a disputat astăzi un joc în cadrul Ligii Naționale, contra celor de la CSM Alexandria, la Sala de sport a Colegiului Național ”Dimitrie Ghica” din Alexandria. Formația noastră a câștigat cu scorul de 77-69 (18-10, 19-16, 25-17, 15-26).

Feroviarele au dominat meciul da capo al fine, conducând pe tot parcursul întâlnirii. Gazdele au redus din handicap în ultimul sfert al meciului, atunci când antrenorii Dan Militaru și Ioana Pinter au operat mai multe modificări ale formulei de start.

Florina Stănici-Diaconu a fost cea mai bună de pe teren, cu un indice de eficiență de +32, urmare a celor 25 de puncte marcate, 5 recuperări și 8 pase decisive. Raluca Matei a înscris 6 puncte dar a reușit un record de 20 de recuperări. Natalia Burlakova și-a trecut în cont 19 puncte, iar Ana Cuatu a reușit 12 puncte.

Echipa noastră ocupă locul secund al grupei Galbene din Liga Națională, cu 21 de puncte. Rapidistele vor reveni pe teren în data de 7 ianuarie când vor susține un meci acasă cu CSM Tg.Mureș.