Baschetbaliștii pregătesc suporterilor o surpriză

Echipa masculină de baschet CS Rapid București debutează duminică, 26 februarie, în turneul semifinal al Ligii I. Giuleștenii au un meci foarte dificil, pe teren propriu, contra puternicei Timba Timișoara.

Cu toate acestea, echipa noastră dorește să marcheze momentul promovării în această fază a campionatului, printr-un moment special. Fiecare dintre cei 12 baschetbaliști la care se va apela pentru acest meci va intra la încălzire costumat cu un tricou de… fotbalist, purtând un nume de rapidist celebru.

După prezentarea oficială, tricourile respective vor fi aruncate în tribună, către fanii pe care îi așteptăm să fie al șaselea jucător, contra bănățenilor.

Credem că simpla enumerare a numelor inscripționate pe tricouri ar trebui să dea fiori oricărui rapidist care se respectă: Săpunaru, Bolohan, Pancu, Cesinha, Caciureac, Daniel Niculae, Rică Răducanu, Nicolae Stanciu, Rada, Goanță și Maftei.

Managerul echipei rapidiste, Marius Bulancea, a declarat: ”suntem conștienți că avem în față o echipă redutabilă, dar mizăm pe ajutorul publicului. Tot baschetul românesc cunoaște atmosfera incandescentă din Giulești și toate echipele se tem de acest aspect, atunci când vin la noi. Îi invităm pe toți suporterii să ne ajute, deoarece avem planuri mari, în viitor, cu această echipă masculină de baschet a Rapidului”.