Bazinul de polo ar putea fi funcțional în toamnă

Lucrările la bazinul de polo din Giulești continuă. Echipa de muncitori a profitat de faptul că astăzi temperaturile sunt pozitive și a continuat acțiunea de turnare a betonului.

Se lucrează la structură, după ce a fost schimbat acoperișul și s-a montat un cofraj. Conform estimărilor, structura va fi finalizată undeva în luna martie, după care se va închide incinta și se demarează lucrul la finisajele interioare.

Dacă nimic nu va perturba activitatea, în luna iulie, cel târziu în august, bazinul de polo al Rapidului va fi predat beneficiarului. Din acest fapt rezultă că în următorul campionat, echipele noastre de polo, masculin și feminin, vor putea evolua în Giulești, după decenii de pribegie.

Reabilitarea bazinului de polo din Giulești se realizează grație Companiei Naționale de Investiții.

Reamintim și că, în această seară, de la ora 20.00, echipa masculină a Rapidului debutează în Cupa României, ediția 2018-2019, contra celor de la Dinamo. Meciul contează pentru faza sferturilor de finală și se dispută la Bazinul Ghencea din București.

Echipa de fete a Rapidului joacă la Oradea, de la ora 17.00, în uvertura Campionatului Național feminin, împotriva celor de la Crișul din localitate.

Mult succes ambelor noastre formații.