Bilanț rapidist la Naționalele de atletism

La Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești au avut loc, în perioada 26-27 iulie, Campionatele Naționale de atletism rezervate seniorilor și tineretului.

În cea de-a doua zi de competiție, proba masculină de săritura în înălțime a fost foarte spectaculoasă. Mihai Anastasiu a devenit vicecampion național, după o performanță de 2,15 metri, în timp ce un alt rapidist, Dan Lăzărică, a fost aproape de podium, clasându-se pe locul 4, cu 2,10 metri. Mihai Bolocan, de asemenea legitimat la CS Rapid București, a cucerit medalia de bronz la tineret, trecând de înălțimea de 1,90 metri.

La săritura cu prăjina, Valentin Stanciu a ocupat locul al doilea, cu 4,60 metri.

La triplusalt, Cristina Toma a cucerit medalia de bronz cu performanța de 13,17 metri. Ionela Luca, la săritura cu prăjina, a devenit campioană națională după ce a depășit ștacheta înălțată la 3,80 metri. Elena Viscun a concurat la 100 metri garduri, terminând cursa în 13,86 secunde, echivalent cu medalie de argint la tineret și bronz la senioare.

Cosmin Dumitrache, cu 14,00 secunde, s-a încununat cu titlul de campion național la proba de 110 metri garduri.

Bilanțul echipei rapidiste la Campionatele Naționale numără cinci medalii la seniori, dintre care una de aur, două de argint și două de bronz. Acestor trofee li se adaugă cele două de la tineret, o medalie de argint și una de bronz.

Felicitări!