Bilete și abonamente pentru meciurile handbalistelor

Conducerea CS Rapid București a anunțat prețurile și modalitățile de achiziționare de acces la meciurile de pe teren propriu pe care le va susține, în sezonul 2019-2020, echipa feminină de handbal a clubului, în Liga Națională.

Astfel, ca noutate față de campaniile precedente, apare posibilitatea de achiziționare online a tichetelor. Doritorii pot accesa linkul www.handbalrapid.iabilet.ro unde pot cumpăra cu un singur click biletul la orice meci. Prețurile sunt următoarele:

  • Tribuna VIP 30 de lei
  • Tribuna I 15 lei
  • Tribuna a II-a 10 lei
  • Sector oaspeți 15 lei

Rămâne în vigoare și modalitatea tradițională de punere în vânzare a biletelor, la casele de bilete ale Sălii Polivalente ”Rapid”. Biletele vor fi vândute cu respectarea limitelor prevăzute de capacitatea sălii și numărul de bilete obligatoriu de asigurat pentru echipele oaspete.

De asemenea, pe cele două căi, online și la casa de bilete, sunt disponibile spre vânzare abonamente pentru întregul sezon, la prețurile de listă afișate mai jos:

– Abonament VIP 370 lei
– Abonament Tribuna I 185 lei
– Abonament Tribuna a II-a 125 lei

Pachetul inclus în abonament se referă la toate meciurile din campionat, la care se adaugă și cele din Cupa României.

Primul meci al rapidistelor în Liga Națională, ediția 2019-2020, va avea loc sâmbătă, 31 august, ora 12.30, pe teren propriu cu Corona Brașov.

Vă așteptăm în tribună!