Bronz în Bulgaria pentru Ionuț Caraș

Luptătorul rapidist Ionuț Caraș (foto stânga) a fost selecționat în echipa națională de tineret U23 a României, care, în acest week-end, a participat la un puternic turneu în Bulgaria, dotat cu trofeul ”Petko Sirakov-Ivan Iliev”.

Ionuț Caraș a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei de greutate de 85 de kilograme, stilul lupte greco-romane, acesta fiind al treilea trofeu al anului pe care el l-a adăugat în palmaresul rapidist, după titlurile naționale la seniori și tineret U23. Interesant este că Ionuț Caraș a obținut cele trei podiumuri la categorii de greutate diferite, pe plan intern câștigând la 80, respectiv 75 de kilograme. Ionuț Caraș face parte și din lotul național al României, iar pentru că este student are mari șanse ca în vară să participe la Jocurile Mondiale Universitare.

La lupte libere, CS Rapid București a participat în acest week-end la Cupa ”Steaua”, competiție desfășurată la București. Gheorghe Brăileanu a câștigat categoria de 73 de kilograme, în timp ce Mihai Dumitrache a fost al doilea la 60 de kilograme, iar David Tîrțan s-a clasat pe locul 3 la categoria de greutate de 35 de kilograme.