Bruno – cel mai răsfățat suporter rapidist

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a încheiat programul competițional al anului 2016, cu o nouă victorie, 31-18, cu CSM II București.

Suporterii au ținut să își ia ”La Revedere” de la fete, astfel că au sosit într-un număr considerabil la sală. Cel mai simpatic dintre susținători a fost însă cățelul Bruno, pe care îl puteți vedea în imaginea atașată. El a fost costumat într-o hăinuță vișinie, având numele inscripționat. Cu o asemenea vestimentație, Bruno nu putea să nu atragă atenția.

El este îngrijit de către interul stânga Laura Leahu, cea care i-a și dedicat golurile marcate în poarta adversă. Bruno a venit la meci cu întreaga familie Leahu, iar la finalul meciului și-a primit bine meritata răsplată. Toate handbalistele, în momentul în care au făcut turul de onoare, au trecut și l-au sărutat pe Bruno. Cățelul poartă pe tricoul de rapidist numărul 77, același cu care evoluează și Laura.

În imagine este și Laurențiu Leahu, tatăl Laurei, nelipsit de la meciurile Rapidului. El este fost fotbalist și, evident, suporter declarat al grupării feroviare.