Căprioarele au început play-off-ul cu dreptul

Echipa feminină de volei Rapid București a început astăzi, pe teren propriu, play-off-ul diviziei A2. Formația noastră, pregătită de antrenorii Mihai Duță și Nicușor Armeanu, a câștigat în fața celor de la CSM LPS Unic Piatra Neamț, cu scorul de 3-0 (25-14, 25-20, 25-14).

Jocul a fost, după cum indică și tabela de marcaj, la discreția Căprioarelor. S-a remarcat ridicătorul și căpitanul de echipă Gabriela Gheorghe, care a luat câteva decizii surprinzătoare, transformate în puncte pe minge a doua. Serviciul rapidistelor a funcționat foarte bine, Claudia Lupescu reușind doi ași consecutivi, de exemplu. Pe de altă parte, serviciile foarte bine plasate au condus și către un procentaj ridicat la blocaj, în timp ce atacurile au variat din toate cele 6 zone ale terenului.

Victoria rapidistelor a fost incontestabilă, preluarea fiind un alt atu pe care s-a construit succesul contra pietrencelor. Au jucat pentru Rapid: Gabriela Gheorghe, Bianca Mușătoiu, Alina Signeanu, Daniela Dobre, Claudia Lupescu și Florica Pralea în sextetul de bază. Au mai intrat Andreea Poptean, Delia Pădurean, Alexandra Laurici, Flavia Judea. Libero titular a fost Bianca Andronache, înlocuită în ultimul set cu Andreea Grosu.

Rapid conduce cu 1-0 în seria de play-off care se dispută după sistemul două din trei. Al doilea meci va avea loc la Piatra Neamț, pe 10 martie. În cazul în care vom învinge, vom accede în turneul semifinal, Altfel, dacă pierdem sub Pietricica, seria se va prelungi până în 17 martie, când vom juca din nou acasă cu CSM LPS Unic Piatra Neamț.

Felicitări!