Căprioarele au învins CSO Voluntari

La Sala Polivalentă ”Rapid” a avut loc un meci de volei feminin, în Divizia A2 Est, între Rapid București și CSO Voluntari. În prezența a aproape 200 de spectatori, Căprioarele, antrenate de Mihai Duță și Nicușor Armeanu, au reușit să se impună cu scorul de 3-1 (25-23, 25-20, 21-25, 25-23), obținând toate cele trei puncte puse în joc.

Fetele noastre au alternat momentele bune cu cele mai puțin reușite dar, per total, au fost puncte pozitive destule care trebuie apreciate. De exemplu vivacitatea pe zona 4 a Silviei Coman, autoare a numeroase puncte. Tot Silvia Coman a reușit, în primul set, două puncte consecutiv din serviciu, fapt care a făcut ca Rapid să treacă în avantaj și să câștige manșa. Au fost faze aplaudate și apreciate de public în care blocajul ne=a adus puncte, iar în cel puțin două situații ridicătorul a făcut puncte pe mingea a doua. Preluarea, la nivelul libero-ului, a fost foarte bună.

Iată componența formației noastre: Alexandra Spînoche, Gabriela Gheorghe (căpitan de echipă), Bianca Mușătoiu, Alina Signeanu, Silvia Coman, Daniela Dobre, Sonia Teianu, Claudia Lupescu, Flavia Judea și Florina Pralea, la care se adaugă Andra Cojocaru și Bianca Andronache, care au evoluat ca libero.

Felicitări!