Către suporterii giuleșteni

În urma rugăminților transmise către CS Rapid București de către mai mulți suporteri, dorim să amplificăm ceea ce o parte a susținătorilor echipei de handbal feminin CS Rapid USL Metrou București intenționează să facă la meciul cu Dinamo, din 6 noiembrie, ora 11.00, de la Sala Polivalentă CFR ”Rapid”.

Astfel, apelul suporterilor este ca toți cei care vin la meci să aibă asupra lor o eșarfă sau un fular cu însemnele tradiționale ale Rapidului, pentru ca astfel să se sporească intensitatea mișcărilor coregrafice ale tribunei.

Totodată, profităm de ocazie să transmitem, către toți suporterii, dorința fetelor, a handbalistelor noastre, ca limbajul folosit să fie unul decent, fără trivialități sau injurii. La această doleanță, la care se raliază și conducerea CS Rapid București, adăugăm și solicitarea de a nu răspunde cu aceeași monedă la eventualele acțiuni instigatorii ale galeriei oaspete. În cazul nedorit în care suporterii echipei vizitatoare ar recurge la un limbaj obscen, handbalistele CS Rapid USL Metrou București ar dori ca suporterii giuleșteni să apeleze la bogatul repertoriu de cântece pe care îl au în dotare. Aplauzele sunt o altă armă cu care suporterii noștri sunt îndrumați să lupte pentru a demonstra țării întregi, mai ales că meciul este televizat, ce înseamnă, de fapt, spiritul și cultura rapidistă.  

Hai Rapid!