Cinci medalii și un record național pentru halterofili

Echipa de haltere a CS Rapid București, sub comanda antrenorilor Pavel Rugea și Marius Ulăreanu, a participat la Arad, la etapa finală a Campionatelor Naționale de juniori I.
 
Dumitru Marga, la categoria de greutate de 85 de kilograme, a cucerit trei medalii de argint, cu următoarele rezultate: 123 kg la smuls, 147 kg la aruncat și 270 kg la total.
 
Cătălin Ioniță, la categoria de greutate 62 de kilograme, a urcat și el de două ori pe podium. El a cucerit bronzul la smuls, cu 78 kg, apoi s-a situat pe locul 4 la aruncat, cu 95 kg, dar la total, unde a cumulat 173 kg, a fost din nou pe locul al treilea.
 
Paul Ioniță, la categoria de greutate 85 de kilograme, s-a clasat pe locul 5 la ambele stiluri și la total. El fiind însă mai mic decât vârsta minimă, a reușit, la aruncat, unde a ridicat 120 de kilograme, să stabilească un nou record național pentru categoria de vârstă cadeți.
 
Au mai fost prezenți, la această competiție, următorii halterofili rapidiști: Alexandru Mitran (locul 4 – 56 kg), Mihai Petre (locul 6 – 69 kg).
 
Bilanțul final al delegației feroviare, la Arad, se compune din cinci medalii, din care trei de argint și două de bronz, la care se adaugă și recordul național de cadeți.
 
Felicitări!