Comunicat

In data de 02.05.2022 , Clubul Sportiv RAPID a primit o cerere de inchiriere pentru stadionul Giulesti din partea  FC Voluntari, in vederea disputarii  partidei  dintre FC Voluntari si FCSB.  Pentru toata suflarea rapidista dorim sa facem cateva precizari astfel incat sa fie inteleasa cat mai bine situatia de fapt.

1.      Stadionul Giulesti se afla in administrarea CS Rapid, club care este obligat sa sustina lunar toate costurile de intretinere / mentenanta si sa concretizeze acest stadion intr-o investitie rentabila.

2.      Faptul ca FC Voluntari a agreat un buget extrem de atractiv , mai ridicat decat cel standard , nu poate decat sa ne bucure.

3.      Suntem siguri ca deschiderea clubului nostru in ceea ce priveste inchirerea stadionului ii va determina pe cei din Voluntari sa nu mai repete greselile trecutului. Aceasta deschidere este un semn ca spectacolul fotbalistic trebuie sa primeze si pe viitor le sugeram  sa nu mai blocheze accesul suporterilor rapidisti pe stadionul din Ilfov, prin ridicarea artificiala a preturilor biletelor.

4.      Faptul ca formatia oaspete in acest meci va fi FCSB nu ne poate oferi cadrul legal pentru a interzice disputarea acestui meci pe stadionul Giulesti, avand in vedere ca a fost aprobata suma de inchiriere ceruta de catre CS Rapid.

5.      Va asiguram ca tinem cont de traditia acestui club si de parerile suporterilor rapidisti si ii asiguram ca vom fi intotdeauna atenti la ce echipe vor evolua si ce evenimente vor avea loc pe stadionul nostru.