Conferință de presă la CS Rapid București

Astăzi, în foaierul Sălii Polivalente ”Rapid”, a avut loc o conferință de presă în vederea evenimentului care va fi găzduit de CS Rapid București, duminică, 25 iunie.

La întâlnirea cu reprezentanții mass-media au participat Valy Caciuriac, președinte CS Rapid București, Mugur Bolohan, vicepreședinte CS Rapid București și Lucian Ionescu, președinte al Asociației Rapid Old-Boys.

S-au evidențiat încă o dată liniile generale ale evenimentului în care meciurile de fotbal pentru veterani se vor intercala cu prezentarea unor sportivi remarcabili ai clubului, iar, la întrebările jurnaliștilor, s-a readus în actualitate refacerea din temelii a stadionului, precum și atmosfera unică din Giulești.

Pe această cale îi anunțăm pe doritori că accesul va fi permis duminică, 25 iunie, cu începere de la ora 16.00, iar biletele pot fi achiziționate până cel târziu la ora 18.30.

Turneul de old-boys la care participă Rapid, Progresul, Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova, începe la ora 17.30. Echipele și sportivii CS Rapid București vor intra în arenă pentru a fi cunoscuți de marele public.

CS Rapid București reamintește și că la acest eveniment sunt așteptați foștii sportivi, antrenori, angajați ai clubului, deoarece duminică poate fi ultima apariție, în actuala formă, a Stadionului ”Valentin Stănescu-Giulești”, înainte de demolare.

Vă așteptăm cu drag la sărbătoarea spiritului rapidist…