Construcția bazinului Giulești poate să înceapă

Conform autorizației nr 23 din 25 ianuarie 2017, emisă de către Primăria Sectorului 6 București, construcția bazinului de polo din Giulești poate să înceapă.

Singurul aviz care se mai așteaptă este cel din partea Companiei Naționale de Investiții, ordinul de începere al lucrărilor specifice urmând să fie lansat în funcție de condițiile meteorologice.

Vă reamintim că bazinul Giulești este locul în care poloiștii noștri au scris istorie, câștigând de mai multe ori titlul național și Cupa României. Întreaga lucrare, în valoare de 4 247 468 lei, este finanțată de către Compania Națională de Investiții, iar bazinul, la finalizarea lucrărilor, va intra în patrimoniul CS Rapid București. Noul bazin se va ridica exact pe locul unde este situată actuala ruină. Precizăm că refacerea bazinului reprezintă un proiect separat față de reconstrucția Stadionului, care va fi suportată tot de către Compania Națională de Investiții.

Considerăm că refacerea acestui edificiu de valoare și tradiție, pentru polo-ul românesc, reprezintă un mare câștig, sportiv și de imagine, pentru CS Rapid București.