Cosmin Radu – manager onorific la polo feminin

CS Rapid București anunță cu mare plăcere o mutare deosebită în cadrul clubului. Internaționalul român de polo pe apă, Cosmin Radu, considerat cel mai valoros poloist al țării la acest moment, va fi managerul onorific al echipei feminine de polo a CS Rapid București.

Cosmin Radu a dorit să se implice la clubul său de suflet, la care a debutat în carieră. Cosmin Radu este rapidist pur-sânge, înainte de transferul peste hotare el evoluând în echipa de polo până în 2004, interval în care a și câștigat de patru ori consecutiv Cupa României, din 2001 până în 2004.

Deocamdată, Cosmin Radu, în vârstă de 36 de ani, continuă activitatea de performanță în bazin, transferându-se de la Primorje Rijeka la altă echipă de top din Croația, Mladost Zagreb. Acesta este, de altfel, motivul pentru care el nu se poate implica sută la sută în promovarea și marketingul echipei feminine de polo a Rapidului, însă el își va folosi cunoștințele dobândite, experiența și imaginea de mare jucător, în sprijinul clubului care l-a lansat spre marea performanță.

Cosmin Radu va fi prezentat oficial astăzi, echipierelor rapidiste, la antrenamentul programat după-amiază, la Bazinul Floreasca din București. Considerăm că această mutare va aduce un beneficiu real echipei de polo feminin și implicit CS Rapid București.

De asemenea, informăm că acesta este doar primul pas în acțiunea strategică de promovare a unei secții de tradiție a CS Rapid București, cum este cea de polo pe apă. Atunci când bazinul Giulești va fi repus în funcțiune, fondurile rezultate din închirierea edificiului vor fi direcționate cu prioritate pentru fortificarea echipei masculine de polo a Rapidului.

Astfel, cu două echipe competitive, polo-ul poate redeveni un pol de putere națională și chiar internațională, lângă Podul Grant.

Vom reveni cu amănunte de la antrenamentul de astăzi al fetelor, la care participă și Cosmin Radu!