Cosmin Radu și-a preluat rolul de manager al echipei feminine de polo

Așa cum promiteam, revenim cu informații de la antrenamentul efectuat astăzi de către echipa feminină de polo CS Rapid București, la Bazinul Floreasca. Internaționalul Cosmin Radu, căpitanul echipei naționale a României, a fost prezentat în calitate de manager onorific al echipei.

Vizibil emoționat, Cosmin Radu a declarat: ”Este o plăcere și o onoare pentru mine să încep o nouă carieră, tot la clubul meu de suflet, Rapid București. Chiar dacă nu voi putea fi permanent lângă fete, le voi ajuta necondiționat. La Rapid m-am lansat, iar acum este momentul să vin din nou lângă club”.

Cosmin Radu s-a transferat recent la Mladost Zargeb, în Croația, fiind singurul poloist român care joacă în străinătate. El nu se gândește la retragerea din activitatea competițională, dorind să mai joace odată cu România, la Jocurile Olimpice.

La întrunirea de astăzi a fost prezentă Valy Caciuriac, președintele CS Rapid București, care i-a mulțumit lui Cosmin Radu pentru implicare. De asemenea, antrenorul Cornel Rusu a condus ședința de pregătire, fiul său Eduard Rusu, fiind pe patul de spital.

Cosmin Radu a fost descoperit la Rapid de către antrenorul Răsvan Mustață, cucerind cu echipa noastră de patru ori consecutiv Cupa României, între 2001 și 2004.