Cristina Ciaușescu va participa la Trofeul Carpați

În urma evoluțiilor foarte bune ale Cristinei Ciaușescu (foto), în poarta echipei CS Rapid USL Metrou București, aceasta a fost selecționată pentru echipa națională de handbal feminin, junioare, a României, în vederea participării la Trofeul Carpați. Tricolorele vor evolua într-un patrulater la Rm. Vâlcea, în perioada 17-19 martie, în compania unor puternice selecționate similare cum ar fi Rusia, Norvegia și Polonia.

După evoluțiile de la Trofeul Carpați, staff-ul tehnic va efectua selecția pentru ediția a 12-a a Jocurilor Mediteraneene, care se vor desfășura în perioada 26 martie – 2 aprilie la Nabul în Tunisia. România va participa în premieră la competiția la care și-au mai anunțat deja participarea echipele naționale feminine din Franța, Muntenegru, Italia, Turcia, Tunisia, Algeria și Egipt. Urmează apoi pe 3-4 iunie două jocurile bilaterale la Michalovce (Slovacia), chiar în sala unde se va desfășura turneul final al Campionatului European, în perioada 10-20 august, competiție la care este calificată echipa națională de junioare a României.
În comunicatul oficial referitor la lotul național de junioare, Federația Română de Handbal a notat-o pe Cristina Ciaușescu ca fiind legitimată la CSS 2 București, cu toate că ea apără, etapă de etapă, poarta liderului seriei Est din Divizia A.
Tot de pe semicercuri, să amintim și frumosul succes al echipei feminine de junioare III a Rapidului, 29-27 cu CSS 6 București, într-un meci disputat la Sala Polivalentă ”Rapid”, duminică 5 martie 2017.