CS Rapid București se va implica în recuperarea medicală a lui Florin Croitoru

 
CS Rapid București a luat act în luna mai a anului 2016 de faptul că sportivul legitimat la secția noastră de haltere, Florin Croitoru, multiplu campion european de seniori și tineret, campion național și deținător de recorduri europene și naționale, la juniori și tineret, s-a accidentat în data de 19 decembrie, la o ședință de pregătire desfășurată sub egida lotului național al României, după participarea la Campionatele Mondiale de la Portland (SUA).
 
Cu regretul de a nu fi fost informați mai devreme, vom face tot posibilul ca Florin Croitoru, care este un sportiv de nivel olimpic. să fie recuperat medical și să poată participa în competițiile naționale și internaționale.
 
Rămâne acum ca medicii să stabilească diagnosticul exact și modalitatea de tratament, precum și timpul afectat recuperării sportivului, astfel încât abia după verdictul lor vom putea ști dacă participarea lui Florin Croitoru la Jocurile Olimpice, Campionate Europene, Cupa României și Campionatele Naționale, mai este posibilă.
 
CS Rapid București și-a manifestat întotdeauna, și va continua pe aceeași linie, sprijinul necondiționat pentru sportivii legitimați. Cazul lui Florin Croitoru se poate încadra în categoria celor speciale, ținând cont de valoarea cuantificată prin rezultatele înregistrate de hatlerofil, la competițiile precedente, interne și internaționale.