CS Rapid USL Metrou – Știința Bacău 43-25

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a câștigat detașat, partida din etapa XI-a a Diviziei A, cu scorul de 43-25 (21-7), în fața celor de la Știința Bacău. Fetele noastre, conduse de Vasile Mărgulescu de pe banca tehnică, au dominat meciul autoritar, cu excepția primelor minute, până când motoarele au fost turate.

Portărițele și-au făcut datoria, iar cele din câmp au evoluat foarte determinate. În special merită remarcată Geta Gureșoaia, care a închis poarta în prima repriză, mingile lansate de ea pe contraatac fiind valorificate de coechipiere. De remarcat și dexteritatea cu care extrema dreaptă Alina Gheorghe reușește să marcheze, cu mâna dreaptă, din unghiuri foarte mici, dar și mișcarea generală foarte bună a echipei noastre.

Atmosfera a fost una superbă, iar victoria fetelor noastre ne alimentează speranțele de a le revedea pe prima scenă cu semicercuri. Iată lotul folosit: Geta Gureșoaia și Andreea Arghir – portari, Roxana Bodîrlău 5 goluri, Ana Chirigiu 3g, Georgiana Bazon 3g, Cristina Niculae 7g, Andreea Cruceanu 3g, Andreea Trăilă 6g, Alina Dobrin 1g, Mihaela Doica 4g, Alina Gheorghe 4g, Andreea Ivan, Oana Ionescu 1g, Laura Leahu 2g, Marina Stancu 3g și Alexandra Trifan 2g.

Staff-ul tehnic i-a cuprins pe antrenorul principal Vasile Mărgulescu, secondat de Adriana Milea și Alina Dobrin. Au mai fost pe banca tehnică maseurul Alexandru Călina și delegatul Ion Rădoi. Aport important a avut și publicul rapidist, ca de obicei, la înălțime.

Într-un alt meci al seriei, Dinamo a dispus de Știința București cu 40-20. CS rapid USL Metrou se află pe prima poziție, cu 33 de puncte, maximum posibil, urmată de Dinamo, cu 27 de puncte. Principala noastră contracandidată la promovarea directă are însă un meci mai puțin disputat.

Săptămâna viitoare, rapidistele au meci cu Spartac București, în deplasare. Partida însă se va disputa la Sala Polivalentă ”Rapid”.

Vom reveni cu amănunte privind data și ora următorului meci al fetelor noastre.