CSM Slatina vine în Giulești cu cinci noi achiziții

A mai rămas puțin timp până la debutul noii ediții a Ligii Naționale de Handbal feminin. Echipa noastră, CS Rapid USL Metrou București,  va evolua, în runda inaugurală, pe 6 septembrie, la Sala Polivalentă ”Rapid”, contra unei alte nou-promovate, CSM Slatina.

Conform site-ului oficial al grupării oltene, CSM Slatina o va avea ca antrenor principal pe Victorina Bora, iar funcția de director tehnic este ocupată de către Gavril Kozma. Aceeași sursă anunță că la CSM Slatina au fost efectuate, în această pauză competițională, cinci transferuri de jucătoare.

Handbalistele noi sunt Adina Cârligeanu, de la HC Zalău, care joacă pe postul de inter dreapta sau centru, Alexandra Andrei, de la SCM Craiova, pe postul de inter stânga, portăriţa Daniela Vălean, venită de la HCM Râmnicu Vâlcea, Sonia Seraficeanu, extremă dreapta, venită de la Universitatea Cluj, şi Ionela Goran, de la Măgura Cisnădie, care evoluează pe postul de centru.

Cele cinci se alătură fetelor care au reuşit promovarea în această vară: portar Elena Nagy, Diana Diaconu, inter dreapta Carmen Veşca, Stefania Lazăr, centru Mihaela Popescu, Mihaela Pătuleanu, Geanina Drăghici, inter stânga Iulia Andrei, extremă stânga Monica Amoagdei, Diana Constantinescu, extremă dreapta Florentina Moisin, pivot Elena Fulgoi şi Lorena Ostase, menționează www.csmslatina.ro.

Obiectivul celor de la CSM Slatina, pentru sezonul 2017-2018, este evitarea retrogradării.

foto: csmslatina.ro