Cum putem să o ajutăm pe Adelina Gavrilă-Oancea

În urma apelului umanitar pe care l-am inițiat ieri, pentru a o ajuta pe fosta atletă rapidistă Adelina Gavrilă-Oancea, ne-a bucurat reacția suporterilor care au răspuns pozitiv și s-au interesat concret despre modalitate în care îi pot fi de folos sportivei.

Astfel, toți cei care merg la un centru de colectare a sângelui, trebuie să indice numele sportivei, Adelina Gavrilă-Oancea, precum și data de 2 august, dar și numele instituției medicale unde va avea loc intervenția, adică Spitalul Sanador București. Astfel, sângele donat de suporteri va ajunge la spitalul unde va fi operată în 2 august Adelina.

Mai este nevoie să fotografiați certificatul de donator pe care îl va emite, cu ocazia donării, instituția spitalicească, și să ne trimiteți această fotografie pe adresa oficială a CS Rapid București, [email protected], noi urmând apoi să redirecționăm toate mesajele voastre, la Spitalul Sanador.

Rapidiștii întotdeauna au fost oameni, iar acum, poate mai mult decât oricând, este nevoie să demonstrăm că suntem uniți pentru Adelina Gavrilă-Oancea și pentru copilul ei care se va naște pe 2 august.