Cupa Rapid la box o reușită deplină

 
 
Sâmbătă, 10 septembrie 2016, la peluza dinspre teatru, pe gazonul Stadionului ”Valentin Stănescu – Giulești”, a fost instalat un ring pugilistic, unde au avut loc întrecerile Cupei Rapid la box.
 
Competiția a fost deschisă de către directorul CS Rapid București, Valy Ionescu-Caciuriac, care a vorbit despre istoria, tradiția și valorile clubului feroviar. Un scurt cuvânt a rostit și fostul boxer rapidist, George Lungu, unul dintre principalii susținători ai competiției.
 
Gongul a bătut pe Giulești și în memoria marilor antrenori și sportivi rapidiști, plecați mult prea devreme dintre noi. Competiția a început cu un moment de reculegere, după care Asociația Municipală de Box București a acordat un trofeu de excelență pentru CS Rapid București.
 
Programul galei a fost compus din 18 lupte, pe diverse categorii de vârstă și de greutate, de la copii până la seniori.
 
Din partea CS Rapid București au intrat în ring următorii: Aurel Frunzăneanu (copii, 27 kg), Dorel Tiu (copii, 33 kg), Nicușor Mitran (copii, 37 kg), Ionuț Mihalache (cadeți, 54 kg), Dragoș Moale (juniori, 75 kg) și Laurențiu Macovei (tineret, +91 kg).
 
Rezultatele în sine nu au contat prea mult, toți cei care au participat la Cupa Rapid, ediția 2016, indiferent de postură (sportivi, antrenori, arbitri, spectatori) fiind considerați câștigători.
 
CS Rapid București mulțumește pentru implicarea în organizare tuturor celor care au dat o mână de ajutor, persoane fizice sau instituții cum ar fi Federația Română de Box sau Asociația Municipală de Box București.
 
Mulțumiri speciale pentru George Lungu, cel care a crezut și a muncit pentru visul de organizare a Cupei Rapid.
 
După o astfel de activitate, speranțele noastre că nobila artă va fi din nou una dintre secțiile reprezentative ale clubului feroviar au crescut exponențial.
 
Mulțumim tuturor, vă așteptăm la ediția următoare a Cupei Rapid!