Dan Rujan în echipa națională universitară a României

Poloistul Dan Rujan, legitimat la CS Rapid București, a fost selecționat pentru echipa națională universitară de polo a României. Caschetele tricolore vor participa, în perioada 19-30 august, la Universiada de vară de la Taipei, din Taiwan.

În vederea unei cât mai bune reprezentări la această competiție, Federația Română de Polo a invitat echipa universitară să participe la Turneul Internațional ”Anatolie Grințescu”, în compania selecționatelor U17 ale României, Georgiei și Turciei.

Având și ascendentul vârstei, ”universitarii” au câștigat toate cele trei partide: 11-3 cu România, 16-5 cu Georgia și 13-7 cu Turcia, ocupând, implicit, prima poziție în turneul patrulater. Din lotul naționalei de juniori U17 a României a făcut parte și portarul rapidist Ionuț Drăgoi.

Dan Rujan este student la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică a Academiei de Studii Economice București, fapt care l-a făcut, pe lângă criteriile sportive, eligibil pentru echipa națională universitară a României.

Felicitări și mult succes în continuare!