Doar 14 suporteri pot însoți echipa de handbal la Slatina

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București va disputa, după cum se știe, pe 27 ianuarie de la ora 11.00, un meci foarte important în Liga Națională, în deplasare cu CSM Slatina.

Din păcate, pentru jocul respectiv, grupul de suporteri care poate însoți echipa trebuie restrâns la doar 14 persoane. Conform unei înștiințări pe care ne-a remis-o CSM Slatina, din cauza capacității reduse a sălii unde se joacă, LPS Slatina, numărul biletelor afectate suporterilor rapidiști, după prevederile regulamentelor în vigoare, se limitează la 14. Sala LPS Slatina poate găzdui 199 de spectatori, iar Rapidului i-a revenit un număr de 14 locuri, la etajul 1 al incintei, sectorul ”Oaspeți”.

Clubul oltean ne-a mai informat că Jandarmeria a solicitat un tabel nominal cu persoanele care vor compune grupul susținătorilor (nume, prenume, CI/BI, serie număr), precum și numărul de înmatriculare al mijlocului de transport cu care se efectuează deplasarea pe ruta București-Slatina și retur.

Menționăm că, anterior primirii acestei adrese, CS Rapid București a solicitat în mod repetat un număr de 30 de bilete de acces pentru suporterii noștri, însă răspunsul gazdelor a fost cel pe care l-ați văzut în rândurile de mai sus.

Vă mulțumim pentru susținere și sperăm într-un rezultat bun al echipei, în meciul de la Slatina!

Hai Rapid!