Doi rapidiști în naționala de polo juniori

Doi jucători ai Rapidului au primit telegrame de convocare pentru echipa națională de polo juniori a României. Portarul Nagy, dar și Filoti, se numără printre titularii selecționatei care urmărește calificarea la Campionatul European U19, competiție al cărei turneu final va avea loc în Malta, în luna septembrie.

Grupa de calificare a caschetelor se va desfășura la Manchester, în Marea Britanie, între 11 și 14 mai. Adversarele formației tricolore sunt Israel, Ucraina, Lituania și țara gazdă, Marea Britanie. Primele două clasate se vor califica la turneul final din toamnă.

Pentru secția de polo a CS Rapid București, dar și pentru club, este o mare onoare să avem doi jucători care contribuie la performanțele României. Chiar dacă ei nu vor putea fi folosiți în seria pentru locurile 5-6 din Superligă, contra celor de la AMEFA Arad, suntem mulțumiți de faptul că polo-ul rapidist revine acolo unde îi este locul.

Reamintim și faptul că lucrările la Bazinul Giulești avansează, așa că speranțele noastre la o bază sportivă propice performanței, la pachet cu echipe de băieți și fete competitive, este una reală. Site-ul oficial al CS Rapid București, www.clubulrapid.ro, va urmări îndeaproape evoluția celor doi rapidiști, implicit a echipei naționale a României, în turneul britanic.

Hai Rapid! Hai România!