Doliu în familia rapidistă

Familia suporterilor rapidiști a suferit o mare pierdere. Ionel Olteanu a plecat dintre noi la doar 32 de ani, după un accident stupid petrecut la patinaj, în urma căruia a suferit o accidentare cu complicații extrem de grave.

Ionel Olteanu se născuse pe 25 ianuarie 1985 și s-a dedicat, întreaga viață, culorilor și simbolurilor rapidiste. Înfocat suporter, el a fost prezent, până când l-au ținut puterile, la toate meciurile echipelor CS Rapid București, la volei, baschet sau handbal. A fost prima dată pe stadion în 1998, iar de atunci doar situațiile de forță majoră l-au ținut departe de echipa sa de suflet.

Ionel Olteanu este unul dintre pionierii profilului de Facebook Rapid București – alte sporturi, care, într-o perioadă, s-a dovedit a fi un excelent mijloc de informare. Ionel Olteanu va rămâne, în amintirea tuturor, ca un factor coagulator al suporterilor rapidiști.

Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 14.00, la Cimitirul Izvorul Nou, din cartierul bucureștean Dristor.

Conducerea CS Rapid București își exprimă sincerele regrete pentru această dispariție prematură, în floarea vieții, a unui om minunat.

Dumnezeu să îl odihnească, iar pe familia greu încercată să o întărească!