A doua înfrângere a baschetbalistelor la Tg. Secuiesc

Echipa feminină de baschet a CS Rapid București, calificată la turneul final U18 de la Tg. Secuiesc, a încasat a doua bătaie în grupele competiției. Fetele noastre au jucat în această dimineață cu Olimpia CSU Brașov, pierzând cu scorul de 60-48 (11-17, 19-15, 13-13, 3-17).

Au fost aproape de double-double, din echipa feroviară, Teodora Manea, cu 14 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive dar și un record de 8 intercepții, precum și Maria Ticu, 9 puncte, 11 recuperări și o pasă decisivă. Coșgetera noastră a fost Adelina Duță, cu 15 puncte. La finalul meciului, echipa noastră s-a declarat nemulțumită despre calitatea arbitrajului prestat de brigada delegată.

Problema mare la noi este însă aceea a efectivului. Deoarece sunt foarte puține jucătoare care pot evolua la acest nivel, practic evoluăm fără bancă de rezerve, așa că dacă în primele trei sferturi fetele noastre au oferit o replică pe măsură, în ultimul act condiția fizică ne-a trădat.

Fetele noastre au ratat, matematic, posibilitatea de a se califica în semifinale. Mâine, de la ora 16.00, jucăm cu CSS Bega Timișoara.