Două victorii rapidiste în cuplajul de baschet

La Sala Polivalentă ”Rapid” a avut loc, în data de 12 martie 2017, un interesant cuplaj baschetbalistic. Echipa noastră feminină a deschis cu o victorie clară, repurtată în fața celor de la CSS Ploiești, cu scorul de 71-32 (22-9, 12-2, 26-4, 11-17).

Fetele noastre se află pe locul secund al grupei semifinale din Liga I, cu 8 puncte din tot atâtea posibile. Prin tragere la sorți, un suporter norocos a primit tricoul de joc al Nataliei Burlakova. După joc, fetele, ca și colegele de la handbal și volei, au fost invitate de conducerea CS Rapid, la o pizza.

Spectacolul pe arenele cu panouri a continua după aceea, când echipa masculină a Rapidului a dispus de Universitatea Cluj cu scorul de 73-59. S-a remarcat, dintre giuleșteni, Ștefan Buruiană cu un double-double din 21 de puncte, 17 recuperări și două capace spectaculoase. Angel Santana a pus pe tabelă 17 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, lista statisticilor continuând cu Cătălin Bordei, 13 puncte și 4 recuperări, Andrei Zarojanu, 8 puncte și 3 recuperări, Silviu Lupusavei, 7 puncte, Matei Bănică, 3 puncte și 3 recuperări, Mircea Neagoe, 2 puncte și 5 recuperări și Alexandru Ilie, 2 puncte înscrise în acest joc.

Cu 10 puncte în cont, baschetbaliștii rapidiști au urcat pe podium, pe locul al treilea al grupei semifinale, având, în continuare, șanse de calificare la turneul final de promovare al Ligii I.

Felicitări tuturor!