Drept la replică

 

În urma articolului publicat pe www.sport.ro, sub semnătura lui Gabriel Chirea, având titlul ”Fani rapidiști ar putea primi o lovitură în această vară”, ținem să vă aducem la cunoștință unele informații care sunt de natură a lămuri situația descrisă în materialul amintit.
Astfel, Bazinul de înot și polo Giulești urmează a fi predat către CS Rapid București, care va efectua recepția finală. Societatea comercială care s-a ocupat de lucrarea în sine a întâmpinat unele dificultăți de ordin tehnic, motiv pentru care a întârziat termenul de predare al lucrării finale.
Bazinul de înot și polo este reconstruit pe vechiul său amplasament, neexistând probleme legate de vecinătatea acestui obiectiv cu Stadionul ”Valentin Stănescu – Giulești” sau cu alte obiective/imobile din zonă. Pe această cale îi asigurăm pe suporterii rapidiști că bazinul și stadionul vor fi construite, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, după care vor fi predate spre folosință către CS Rapid București. Nu cunoaștem sursa informațiilor folosite în materialul menționat dar, cu siguranță, credem că dacă înainte de publicarea sa ni s-ar fi cerut un punct de vedere oficial, materialul jurnalistic poate ar fi avut o altă linie profesională.
În ceea ce privește deschiderea Bazinului de înot și polo, CS Rapid București așteaptă ca antreprenorul să rezolve problema ivită pentru a îndeplini întru totul sarcinile asumate
Nu în ultimul rând, CS Rapid București, ca instituție de drept public, oferă acces la informații tuturor cetățenilor, în condițiile legii. În cazul în care dvs sau altcineva doriți să ne contactați, o puteți face utilizând căile legale, datele de contact ale noastre fiind publice.
Cu stimă!