Dublă victorie rapidistă la cuplajul de volei

Echipele de volei, feminin și masculin ale CS Rapid București, au repurtat astăzi o dublă victorie în Sala Polivalentă ”Rapid, în meciurile contând pentru Divizia A2.

Cuplajul a fost deschis de fete, care s-au impus cu mare dificultate în fața celor de la CSS 1 Mementos Constanța. Rezistența dobrogencelor a fost înfrântă în maximum de seturi, rezultatul, defalcat pe parțiale fiind 3-2 (21-25, 21-25, 25-23, 25-14, 15-8). Marele merit al ”Căprioarelor”, antrenate de Mihai Duță și Nicu Armeanu, este că nu au cedat și au avut un reviriment fantastic, câștigând deși erau conduse, cu 2 la 0 la seturi.

Astfel, voleibalistele noastre își mențin invincibilitatea în eșalon și, implicit, postura de favorită la promovarea pe prima scenă a voleiului românesc.

Seara perfectă a continuat cu un succes sec, categoric, al băieților de la Rapid, pregătiți de către antrenorul Marian Ioniță. Formația feroviară a dispus cu 3-0 (25-15, 25-16, 25-23) de ambițioasa echipă a Colegiului Tehnic Feroviar Mihai I București, în componența căreia s-au aflat mai mulți juniori selecționați la loturile naționale.

Transferurile efectuate în pauza de iarnă s-au dovedit de bun augur pentru Rapid, integrarea noilor veniți în sextetul de bază făcându-se cu ușurință. Grație acestui succes, voleibaliștii noștri au urcat pe locul 4 în clasament, făcând rocada chiar cu echipa învinsă. Țelul nostru este să rămânem în cvartetul fruntaș și să organizăm turneul play-off în sala de lângă Podul Grant.

Mulțumim celor două echipe de volei rapidiste, pentru frumosul spectacol oferit, dar și pentru victoriile aduse în palmaresul clubului.