Duminica marilor provocări! Două derby-uri la care este nevoie de suporterii rapidiști

Duminică, 3 februarie, este o zi extrem de încărcată pentru Clubul Sportiv Rapid București. Două echipe ale noastre vor întâlni adversari de tradiție, cum sunt Steaua și Dinamo.

Mai întâi, la ora 10.00, la Bazinul ”Tolea Grințescu – Dinamo” din București, echipa feminină de polo Rapid București întâlnește pe Steaua, într-un meci din primul turneu al Campionatului Național. Poloistele feroviare sunt candidate la câștigarea titlului național, după ce în Cupa României formația noastră s-a impus în fața Stelei.

După aceea, de la ora 13.00, la Sala Polivalentă ”Rapid” are loc meciul de handbal dintre Rapid și Dinamo, contând pentru Divizia A.

Jocul de handbal a fost special amânat pentru ca suporterii să poată să ajungă de la bazin la sală, pentru susținerea ambelor echipe rapidiste.

Conducerea CS Rapid București face apel la suporteri să participe în mod organizat la cele două evenimente la care echipele rapidiste, în dueluri cu adversare tradiționale ale giuleștenilor.

Suporterii au fost întotdeauna o parte importantă a succeselor rapidiste, iar acest lucru rămâne valabil și în zilele noastre, așa că vă așteptăm să ne susțineți.