Duminica promovărilor

În două colțuri opuse ale țării, noi, rapidiștii, ne pregătim să celebrăm… duminica promovării. Poate că această rimă matinală nu este cea mai potrivită, însă ne-am gândit că este bine să coagulăm emoțiile de la Timișoara până la Iași, într-o zi care poate fi specială pentru sportul rapidist.

Două echipe ale CS Rapid București se află în fața unor examene decisive, pentru revenirea pe prima scenă a sportului românesc.

Cronologic, primele emoții ne vin de pe arenele cu semicercuri. De la ora 12.00, handbalistele de la CS Rapid USL Metrou București au nevoie de victorie în meciul de la Iași, contra formației CNOT. În cazul unui succes, fetele pregătite de Vasile Mărgulescu vor promova în prima ligă a țării.

După aceea, de la ora 14.30, gândurile noastre se vor îndrepta spre Timișoara, acolo unde voleibalistele întâlnesc pe CSM Focșani, într-un joc cu promovarea pe masă. Miza este ocuparea locului al treilea în baraj, care conduce, automat, către prima scenă pe arenele cu fileuri. Căprioarele lui Mihai Duță sunt motivate și sunt cotate cu prima șansă, după ce le-au învins pe moldovence în ambele partide ale sezonului regulat din Seria Est. O victorie astăzi, fie și în cinci seturi, coincide cu promovarea în Divizia A1.

Echipele feminine de handbal și volei ale CS Rapid București sunt cele mai performante ale clubului, în momentul de față.

Rapidiști! Avem nevoie de gândurile și emoțiile voastre, de la ora 12.00 la Iași. Comutați apoi, de la ora 14.30, la Timișoara, pentru ca apoi, la mijlocul săptămânii viitoare, să celebrăm împreună aceste succese!

Hai Rapid!