Elena Viscun spre baremul european

Atleta rapidistă Elena Viscun se pregătește intens, în aceste zile, pentru participarea la prima etapă a Campionatelor Naționale de atletism pentru seniori și tineret.

Sportiva noastră, care în acest moment este legitimată doar la CS Rapid București, a participat săptămâna trecută, în afara concursului, la competiția deschisă juniorilor II. Deși a alergat fără concurență, la proba de 100 metri garduri, Elena Viscun a realizat un timp promițător, 14:30 secunde.

Obiectivul pe care ea și l-a propus, dincolo de calificarea în finala competiției naționale, obținerea unui timp de 14:05 secunde, ceea ce ar echivala cu realizarea baremului de calificare la Campionatele Europene.

Avem încredere că Elena Viscun are potențial și este ambițioasă. CS Rapid București susține aspirația spre performanță a sportivei și a oricui merită acest lucru.

Elena Viscun va participa, în perioada 20-21 mai, la Pitești, la etapa Campionatelor Naționale, având la dispoziție calificările și, eventual, finala probei de 100 metri garduri.

Mult succes