Evoluție de palmares contra campioanei en-titre

La Sala Polivalentă ”Rapid” a avut loc o partidă contând pentru Liga Națională de Handbal Feminin, în care CS rapid USL Metrou București a întâlnit campioana en-titre CSM București. Formația noastră a jucat foarte bine, duelându-se, în majoritatea timpului, de la egal la egal cu valoroasa parteneră de competiție. Feroviarele au cedat cu 29-27 (14-14) însă evoluția descătușată a echipei ne dă dreptul să sperăm că ne vom atinge obiectivul propus, anume salvarea de la retrogradare.

În prima repriză au existat două momente psihologice. La 11-11, cu un om mai puțin în teren, fetele noastre au ratat o aruncare de la 7 metri și un contraatac. Apoi, în ultimele 30 de secunde înainte de pauză, la 14-12 pentru noi, ne-am relaxat și oaspetele au egalat.

Condiția fizică, aspect indus și de numărul mai mare de rezerve aliniat de CSM, și-a spus cuvântul și campioanele, ușor-ușor, au reușit să se detașeze pe tabela de marcaj. În orice caz, publicului rapidist nu i-a părut rău de prezența în tribune, eșecul fiind unul mai mult decât onorabil. Prestația portăriței Olivia Nanu a fost excelentă, aceasta având parade consecutive în situație de unu contra unu. Este drept că, deși au fost trecute pe raport, jucătoarele de talie mondială Paula Ungureanu și Cristina Neagu nu au fost utilizate, dar asta nu știrbește cu nimic din prestigiul echipei noastre.

Golurile rapidiste au fost marcate de: Cosmina Cozma 6 (5 din aruncări de la 7 metri), Andreea Cruceanu 5, Andreea Trăilă 5 (3 din aruncări de la 7 metri), Elena Dache 4, Cristina Niculaie 3, Camelia Carabulea 2, Georgiana Brătulescu și Georgiana Bazon câte unul.

Mulțumim fetelor și suporterilor pentru implicare!