Evoluție foarte bună a poloiștilor

Echipa masculină de polo Rapid București a susținut partida din sferturile de finală ale Cupei României, la Bazinul Ghencea, cu Dinamo București.

Elevii antrenorului Silviu Ceobanu s-au comportat foarte bine în această dispută în care au întâlnit un adversar considerat superior. Rapidiștii au pierdut cu 9-5 (3-3, 2-0, 1-1, 3-1).

Apărarea a funcționat foarte bine, iar portarul Sganță a avut unele parade excepționale. Ai noștri au stat bine și la capitolul înot, deficiențele apărând la controlul mingii și la orientarea în apă, la baloane respinse de portar ori în momentele de dinamică.

Spre final, odată cu prospețimea a scăzut și precizia aruncărilor la poartă. Adrian Stan a fost eliminat cu drept de înlocuire, urmând a fi suspendat pentru următorul joc.

Dinamoviștii au marcat goluri pe final de sfert în actele 2 și 3, fapt care a atârnat greu în economia meciului. Reușitele formației noastre au purtat semnătura lui Bordea, Rujan, Stan, Pandelea și Crăiniceanu.

Feroviarii rămân, după acest joc, doar cu satisfacția platonică de a fi fost învinși în cel mai echilibrat joc al sferturilor de finală din Cupa României. Rapid va continua competiția în turneul de consolare, pentru locurile 5-8, unde mâine vom întâlni, de la ora 17.00, Poli Cluj.

Cupa României se încheie duminică.