Ați fost fantastici

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București, alături de conducerea CS Rapid București, dorește să mulțumească din suflet suporterilor giuleșteni pentru comportamentul ireproșabil pe care l-au avut la meciul televizat cu Dinamo, disputat duminică, 6 noiembrie 2016.

Ca o sinteză, putem să vă transmitem că suntem onorați de o asemenea susținere care s-a transformat, fără niciun fel de exagerare, în cel de-al optulea jucător rapidist. Ajutorul vostru pentru victoria obținută de fete este mai mult decât important, deoarece ați creat o atmosferă în care Rapidul nu avea cum să piardă.

Faptul că ați relaționat cu noi și că ați prezentat fetele în stil sud-american, faptul că nu au existat incidente, că ați cântat tot meciul, că nu a existat nicio pagubă produsă la sală, că i-ați respectat pe oficialii și jucătorii dinamoviști, pe arbitri, pe suporterii oaspeți sunt exemple clare că voi ați înțeles mesajul nostru și că vă iubiți clubul de suflet.

Ne bucurăm și pentru că ați aplaudat și apreciat, ca nilște cunoscători, faze de handbal, apărarea noastră, tactica abordată de staff-ul tehnic sau dăruirea jucătoarelor. ne-am simțit onorați când ați aplaudat anunțurile referitoare la alte succese repurtate de sportivi sau echipe ale CS Rapid București. Ne-am simțit din nou înconjurați de o energie extraordinară, nebănuită poate.

Vă așteptăm alături de noi și la alte evenimente,deoarece sunteți parte integrată organic în ceea ce se numește CS Rapid București.

Vă mulțumim!