Felicitări echipei naționale feminine de handbal

Echipa națională feminină de handbal a României a reușit să se califice în grupele principale ale turneului final de la Campionatul European care se desfășoară în Suedia. Fetele noastre au obținut două victorii entuziasmante, 22-17 cu Rusia și 31-26 cu Croația, ajungând, cu 2 puncte, în faza următoare.

Programul ulterior al echipei noastre naționale este următorul:

  • duminică, 11decembrie, cu Ungaria, de la ora 19.30;
  • marți, 13 decembrie, cu Cehia, de la ora 17.15;
  • joi, 15 decembrie, cu Danemarca, de la ora 19.30.

Primele două clasate se vor califica în semifinale. Conducerea CS Rapid București le felicită pe fete și pe antrenori, pentru această performanță deosebită, urându-le, totodată, succes mai departe în competiția continentală.

Pe de altă parte, echipa de junioare III a CS Rapid București participă, în aceste zile, la turneul de sală de la Dobroești (județul Ilfov), care face parte din Campionatul Național rezervat acestei categorii de vârstă. Fetele noastre au înregistrat, până acum două victorii, 27-14 cu CSS 6 București 2, respectiv 27-23 cu AS HC Olimpic Muntenia AMC București.

Azi, micuțele handbaliste feroviare susțin ultimul meci al turneului, cu CSO Pantelimon, după care vom reveni cu rezultate complete și clasament.

foto: gsp.ro