Festivitate de premiere rapidistă

Astăzi, la Sala Polivalentă ”Rapid” cu ocazia meciului de old-boys Rapid – Sportul Studențesc, CS Rapid București a organizat și o festivitate de premiere a unor personalități de marcă ale clubului. Astfel, antrenoarea de handbal Sultana Aiacoboaie a primit un premiu pentru devotament, odată cu pensionarea legală. Handbalista Alina Dobrin, de asemenea, pentru devotamentul față de culorile alb-vișinii a primit o distincție, în timp ce suporterul-muzeu, Gheorghe Scurtu, a fost printre cei care au plecat acasă cu o plachetă rapidistă.

Dintre sportivi, au fost nominalizați Angel Santana (foto stânga), campion mondial la aruncări de 3 puncte (baschet), karateka Florin Botez și halterofilul Florin Croitoru, ambii campioni naționali. Cea mai bună echipă a clubului a fost desemnată formația de handbal feminin senioare, CS Rapid USL Metrou București.

Din panoplia de premianți nu au lipsit doi suporteri prin ale căror vene curge sânge alb-vișiniu, Răzvan Florea și Romeo Dumitrașcu (foto dreapta), cei care au avut inițiativa colectării jucăriilor și hăinuțelor pe care CS Rapid București le-a dăruit copiilor nevoiași, cu ocazia Sf. Nicolae.

Una peste alta, în această seară cu premii rapidiste, am simțit, grație și suporterilor din tribune, ce înseamnă adevăratul spirit rapidist.

Sărbători Fericite tuturor!