FRF anunță că Giuleștiul va fi construit de la zero

Conform unui anunț făcut de către managerul de proiect ”Euro 2020” din partea Federației Române de Fotbal, Florin Sari, ”Stadionul Giulești va fi refăcut de la zero”. Anunțul a apărut într-o emisiune găzduită de postul 6TV și a fost preluat apoi de către Digisport.

Florin Sari a mai anunțat și că ”la Giulești, ca și la Arcul de Triumf, lucrurile sunt avansate”. Oficialul FRF a adăugat că ”nu se vor pune plombe, arenele urmând să fie ultramoderne, construcțiile fiind noi, de la nivelul pământului”.

De asemenea, conducerea CS Rapid București va participa la o întrunire de lucru în data de 12 octombrie, alături de reprezentanți din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ai Federației Române de Fotbal și specialiști de la Compania Națională de Investiții SA, în scopul clarificării aspectelor legate de documentația necesară promovării obiectivului de investiții ”Stadionul Giulești – Valentin Stănescu”.

Stadionul Giulești – Valentin Stănescu este o bijuterie arhitectonică din perioada interbelică, iar dependințele adăpostesc birouri dar și sălile de haltere, box, karate, sala de jocuri de sub tribuna a II-a, popicăria, spații comerciale și administrative.